
Zielone Drzewo (Darjan-Brydż) – Bystrzyca Kłodzka
Bystrzyca Kłodzka to niewielka, malownicza miejscowość położona na Dolnym Śląsku. Dariusz i Jan przejęli tu lokal znajdujący się w centrum miasteczka. Wierzyli, że długa tradycja

Bystrzyca Kłodzka to niewielka, malownicza miejscowość położona na Dolnym Śląsku. Dariusz i Jan przejęli tu lokal znajdujący się w centrum miasteczka. Wierzyli, że długa tradycja

Położony w pobliżu granicy z Ukrainą Przemyśl to jedno z najstarszych miast w Polsce. Roland, miłośnik piłki nożnej, otworzył tu restaurację Barcelonka. Stołówkowy wystrój i

Pszczyna to niewielka miejscowość położona w województwie śląskim, nazywana Perłą Górnego Śląska. Pan Jerzy otwierając tu swoją restaurację, chciał spełnić marzenie o podawaniu najlepszej w

Lublin to duże miasto we Wschodniej Polsce, słynące z pięknego Starego Miasta. To właśnie tu, w zabytkowej kamienicy, powstała restauracja Czarcia Łapa. Choć mieszkańcy dobrze

Stare Miasto to wizytówka Lublina, jego najstarsza część pełna zabytków i atrakcji dla turystów. Tutaj restaurację Orient Express otworzył Robert. Kuchnia nie przyciągała niczym nadzwyczajnym,

Stare Miasto w Poznaniu to jedno z najciekawszych miejsc stolicy Wielkopolski. To właśnie tutaj Konrad i Marcin postanowili spróbować sił w biznesie gastronomicznym. Kupili restaurację

Grunwald to dzielnica Poznania kojarzona z dużą ilością zieleni i hotelami biznesowymi. Na tyłach galerii handlowej, z pasji do wszystkiego, co związane z Tajllandią, Angelika

Rataje to duża dzielnica Poznania, położona przy prawym brzegu Warty. Szczęścia w biznesie gastronomicznym postanowiła tu spróbować polsko-mauretańska para, Marta i Nick, którzy po kilku

Kielce to duże miasto w województwie świętokrzyskim. Agnieszka postanowiła otworzyć tu swoją restaurację. Doświadczenie gastronomiczne zdobyte za granicą postanowiła przekuć w sukces w kraju. Szybko

Kielce to atrakcyjne turystycznie miasto położone u stóp Gór Świętokrzyskich. Tutaj, przy głównej ulicy swoją knajpkę postanowiło otworzyć czworo przyjaciół. Brak doświadczenia w gastronomii chcieli