Uncle Michael Restaurant (Karczma u Wiencka) – Komorów
Komorów to niewielka miejscowość pod Warszawą. Tutaj, przy stacji podmiejskiej kolejki, rodzeństwo Marzena i Michał otworzyli Karczmę u Wiencka. Duży lokal i kuchnia polska początkowo
Komorów to niewielka miejscowość pod Warszawą. Tutaj, przy stacji podmiejskiej kolejki, rodzeństwo Marzena i Michał otworzyli Karczmę u Wiencka. Duży lokal i kuchnia polska początkowo
Szczecin jest stolicą województwa zachodniopomorskiego, to miasto atrakcyjne pod względem historycznym i turystycznym. Na jednym z osiedli jedyną w mieście syryjską restaurację otworzyli Nada i
Dąbrowa Górnicza to miasto położone w województwie śląskim. Przy drodze prowadzącej do Krakowa znajdował się rodzinny biznes – hotel i przylegająca do niego restauracja Juran.
Kielce to duże miasto w województwie świętokrzyskim. Agnieszka postanowiła otworzyć tu swoją restaurację. Doświadczenie gastronomiczne zdobyte za granicą postanowiła przekuć w sukces w kraju. Szybko
Ursynów to jedna z dzielnic Warszawy położona w jej lewobrzeżnej części. Właścicielem znajdującej się tu chorwackiej restauracji Papalina został Marek, który przejął biznes od swojego
Warszawskie Bielany to pełna zieleni dzielnica. Na uboczu osiedla domów jednorodzinnych pani Małgosia we własnym salonie otworzyła restaurację Salon Kulinarny. Właścicielka włożyła całe serce w
Lubartów jest niewielkim miastem w województwie lubelskim. Przy jednej z głównych ulic miasta restaurację otworzył Michał i jego żona Iwona. Fascynowała ich kuchnia orientalna i
Rzeszów to stolica województwa podkarpackiego, miasto z ciekawymi zabytkami i pięknym rynkiem. Naprzeciwko dworca kolejowego restaurację Pablo Picasso otworzył Paweł z żoną Joanną. Podawali potrawy
Żukowo jest małym miasteczkiem położonym nieopodal Gdańska. Pani Ilona otworzyła tu Karczmę Sidło. Pragnęła stworzyć dobrze prosperujące miejsce, które kiedyś przejmą jej dzieci. Niestety mimo
Brzeziny to małe miasto niedaleko Łodzi, z wieloma zabytkowymi budynkami. Tu pan Mariusz otworzył pizzerię Kwadrans. Nie brakowało mu doświadczenia gastronomicznego, początki były bardzo dobre,