Pod Prosiakiem (Colloseum) – Tychy
Tychy to duże miasto w województwie śląskim. Na jego obrzeżach, otoczona lasem i Jeziorem Paprocińskim, znajduje się restauracja Colloseum, prowadzona przez rodzeństwo Jolę i Michała. Mimo pięknej scenerii, restauracja w tygodniu świeci pustkami, goście zaglądają tu w weekend, na organizowane przez właścicieli dyskoteki. Długi i konflikty między bratem a siostrą spowodowały, że jedyną szansą na wyjście z kryzysu wydaje im się Magda Gessler.
Dane adresowe
Pod Prosiakiem
(dawniej Colloseum)
ul. Armii Krajowej 105A
43-100 Tychy
OTWARTE
CAŁY TYDZIEŃ
Pod Prosiakiem – podsumowanie Kuchennych Rewolucji
Zmiana wystroju oraz wprowadzenie do menu dań kuchni śląskiej wywołały prawdziwy zachwyt, zarówno u właścicieli lokalu, jak i zaproszonych na finałową kolację gości. Po raz kolejny opłaciło się zaufać Magdzie Gessler i postawić wszystko na jej pomysły. Kontrolna wizyta tylko potwierdziła, że konsekwencja i ciężka praca ułatwiają drogę na szczyt.
Nazwa przed Kuchennymi Rewolucjami | Colloseum |
Nazwa po Kuchennych Rewolucjach | Pod Prosiakiem |
Wynik rewolucji | Udana |
Status restauracji | Czynna |
Odcinek | 2 |
Sezon | 3 |
Emisja w telewizji | 19 lutego 2011 r. |