Sezon 22CzynneNieudaneMałopolskieKraków

Kolorowe Patelnie (Gorąca Patelnia) – Kraków

0 / 5 Średnia ocena: 0

Your page rank:

Kraków to stolica małopolski, miasto z ciekawą historią. W pobliżu Rynku Głównego i Sukiennic restaurację otworzyli Max i Kristina. Zakochani kilka lat temu opuścili Ukrainę i w Polsce postanowili spróbować szczęścia w gastronomii. W lokal włożyli wszystkie oszczędności, jednak zysków nie było widać. Zdesperowani młodzi właściciele wezwali na pomoc Magdę Gessler.

Dane adresowe
Kolorowe Patelnie
(dawniej Gorąca Patelnia)
ul. Podwale 2
31-118 Kraków

OTWARTE
CAŁY TYDZIEŃ

Kolorowe Patelnie – podsumowanie Kuchennych Rewolucji

Rewolucja w restauracji Maxa i Kristiny zmieniła nie tylko wystrój wnętrza i kartę dań, zmieniła także życie właścicieli lokalu. Sukces finałowej kolacji i pozytywna opinia po kontroli Magdy Gessler przyniosły Kolorowym Patelniom sławę i przyciągnęły tłumy gości. Kolejny raz okazało się, że ciężka praca i zaangażowanie są konieczne do osiągnięcia zamierzonego celu.

Nazwa przed Kuchennymi RewolucjamiGorąca Patelnia
Nazwa po Kuchennych RewolucjachKolorowe Patelnie
Wynik rewolucjiNieudana
Status restauracjiCzynna
Odcinek4
Sezon22
Emisja w telewizji11 marca 2021 r.

2 komentarze do “Kolorowe Patelnie (Gorąca Patelnia) – Kraków

  • to jak z tym wynikiem rewolucji udany czy nie… z opisu wynika zupełnie co innego niż z podsumowania.. czy ktos to redaguje i sprawdza?

    Odpowiedz
  • Pani Gesler ma niestety tupet, ale…. biega z serwetka pod stolem, ale sama gdyby ja przedstawic prawdziwemu sanepidowi to by nie weszla do ZADNEJ KUCHNI ! Dziwne jest to ze w Polsce sanepid nie dziala jak trzeba, przeciez te filmy sa publiczne czy nigdy nie widza panie z sanepidu jak ona wchodzi do kuchni ? jaka ma raztrzepana peruke, jak wsadza do miesa paluchy z pierscionkami, jak trzesie okropnymi koszulami nad garnkami, po prostu masakra i ona sprawdza czystosc w kuchniach i gnebi ludzi pod publiczke,kamera dla niej szpieguje a ona udaje jaka to ona madra juz wszystko poznala po smaku, co odgrzewwane, co odmrozone i co jak zrobione. Ogladajac ja smiech rozrywa boki. Patrzec na ta oblude nie mozna. Kazda kucharka gotuje beeeee, tylko ona jak wymysli swoje pacieruchy to ludzie zjedza za darmo i chwala bo kamera nagrywa, ale jak trzeba juz zaplacic to nikt nie przychodzi , chyba ze zmienia meni . Po wyjsciu trzeba ukladac swoje meni bo nikt nie chce tych mieszanek. Ogromna ilosc restauracji po jej rewolucjach upada, TVN tego nie pokazuje i tak oklamuje sie ludzi, a ja reklamuja jako niekwetionowany autorytek kucharski hahahaha. Nigdy przenigdy nie urzylam w swojej kuchni jej przepisu, bo nikt by nie zjadl. Zeby sie reklamowac ubliza i poniza ludzi jak juz to zrobi to do rany ja przyloz bo to ona juz gotuje, to tylko TVN moze takie cos nagrywac. Gdybym umierala z glodu nigdy bym tej Geslerki nie zaprosila do swojej restauracji. WSZYSTKO ROBI POD PUBLICZKE I DLA SWEGO ROZGLOSU.Resteuracje dzialaj tylko te po rewolucjach ktorym brakowalo reklamy. No bo telewizja, ogolno Polski rozglos, wiadomo ze dziala.

    Odpowiedz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *