Your page rank:
Małgosia, szukając pomysłu, który wyróżniłby się na tle innych, postanowiła stworzyć miejsce z duszą – takie, w którym można zjeść coś zdrowego, domowego i przygotowanego z sercem. Chciała, by jej lokal łączył prostotę z jakością, a jednocześnie zachęcał do spokojnego rozpoczęcia dnia. Wybór padł na śniadaniownię. Pomysł ten miał być nie tylko alternatywą dla typowych restauracji czy kawiarni, ale też odpowiedzią na rosnącą potrzebę zdrowego stylu życia i chwil wytchnienia w codziennym pośpiechu. Szybko okazało się jednak, że ani mieszkańcy, ani turyści, nie zaglądają tu tak licznie, jak oczekiwała właścicielka lokalu. Rosnące problemy finansowe skłoniły ją do wezwania Magdy Gessler na pomoc.
Dane adresowe
Quattro por Quattro
(dawniej Pod Batutą)
ul. Piłsudskiego 25
58-500 Jelenia Góra
OTWARTE
PONIEDZIAŁEK – SOBOTA
Quattro por Quattro – podsumowanie Kuchennych Rewolucji
Mimo początkowych trudności i napiętej atmosfery, rewolucja w końcu ruszyła pełną parą. Wnętrze dawnej śniadaniarni przeszło spektakularną metamorfozę i zamieniło się w prawdziwą restaurację z charakterem. Mariola wraz ze swoją załogą, pod czujnym okiem prowadzącej program, uczyła się przygotowywania zupełnie nowego menu i pracy według wyższych standardów. Finałowa kolacja wypadła znakomicie – goście byli zachwyceni, a pod lokalem zebrały się tłumy ciekawych mieszkańców Jeleniej Góry, chcących zobaczyć efekty zmian. Jednak cztery tygodnie później okazało się, że Mariola nie wcieliła w życie zaleceń Magdy Gessler, a restauracja wróciła do dawnych przyzwyczajeń. W efekcie znana restauratorka nie mogła uznać rewolucji za udaną.
| Nazwa przed Kuchennymi Rewolucjami | Pod Batutą |
| Nazwa po Kuchennych Rewolucjach | Quattro por Quattro |
| Wynik rewolucji | Nieudana |
| Status restauracji | Czynna |
| Odcinek | 9 |
| Sezon | 31 |
| Emisja w telewizji | 6 listopada 2025 r. |








