Zwiększ sprzedaż w swoim punkcie gastronomicznym dzięki Panini od Green Fox

Chcesz poszerzyć menu swojego punktu gastronomicznego o coś naprawdę pysznego i pożywnego, a przy tym szybkiego w przygotowaniu? Wprowadź do niego panini – jedne z najsłynniejszych kanapek o włoskim rodowodzie.
0 / 5 Średnia ocena: 0

Your page rank:

Dania kuchni włoskiej – także te na szybko – szturmem podbijają serca Polaków. Na liście chętnie wybieranych przekąsek z włoskim rodowodem znalazły się także pyszne kanapki na ciepło, czyli kultowe panini. Jeśli chcesz, aby pojawiły się w menu Twojego gastro i zaskoczyły wyrazistym smakiem oraz szybko podbiły kubki smakowe Klientów, to koniecznie sprawdź, co kryje się w Panini od Green Fox.

Co wyróżnia panini od Green Fox?

Kanapki Panini od Green Fox to przede wszystkim bogactwo smaku i aromatu, co z pewnością doceni każdy nawet najbardziej wybredny amator tego włoskiego specjału. Nasze kanapki powstały na bazie najlepszych i bardzo starannie dobranych składników. W ich nadzieniu znajdziesz – w zależności od rodzaju kanapki:

  • wędzoną szynkę wieprzową;
  • pieczoną pierś kurczaka;
  • cieszące się ogromną popularnością sery: Cheddar lub/oraz Gouda;
  • czerwoną łagodną cebulę;
  • czerwoną słodką paprykę konserwową.

Jednak prawdziwy sekret głębi smaku oryginalnych panini od Green Fox kryje się w dodatku sosów takich jak:

  • autorski sos majonezowo – musztardowy;
  • autorski sos majo – chilli;
  • sos majonezowy.

Całość zamknęliśmy w pysznej, oryginalnej i chrupiącej pszennej bułce pochodzącej z certyfikowanej piekarni.

Włoskie panini w naszym wydaniu to także trzy różne warianty, co sprawi, że trafisz w bardzo różne gusta. W ofercie znalazły się:

  • klasyczne panini z szynką, której wyborny smak podkreśla czerwona papryka konserwowa, delikatny ser Gouda oraz sos majonezowo-musztardowy;
  • panini z kurczakiem – czyli coś, co pokocha każdy miłośnik ostrych smaków, ponieważ jej wnętrze wypełnia pieczona pierś z kurczaka, czerwona cebula, dwa wyraziste w smaku sery: Gouda i Cheddar oraz pikantny sos majo-chilli;
  • panini serowe – propozycja, która z pewnością przypadnie do gustu amatorom serowych przekąsek; jej nadzienie składa się z dwóch serów: Cheddar i Gouda, dodatku czerwonej cebuli i sosu majonezowego.

Zalety panini w punkcie gastronomicznym

Czy panini w punkcie gastronomicznym to rzeczywiście dobry pomysł? Oczywiście, że tak.

Po pierwsze – przekąska jest sycąca. Ma na to wpływ jej bogate nadzienie.

Po drugie – popyt na tego typu włoskie specjały jest zawsze. Zwłaszcza gdy jej nadzienie zostało zamknięte w przyjemnie chrupkiej na zewnątrz i idealnie miękkiej wewnątrz oryginalnej bułce, jaką oferuje Green Fox.

Po trzecie – panini jest szybka i prosta w przygotowaniu. Wystarczy umieścić bułkę na elektrycznym kontakt grillu i opiec z obu stron, by już po chwili dostarczyć Klientom ciepłe aromatyczne danie.

Podsumowując: panini to włoski specjał, który szybko zdobył zaufanie polskich smakoszy. Danie jest nie tylko sycące i smaczne. Za sprawą pysznych dodatków i sosów przekąska także doskonale rozgrzewa. Jeśli dodać do tego idealnie chrupiącą i wypieczoną bułkę to przepis na sukces Twojego punktu gastronomicznego masz w zasięgu ręki.

Wybierając natomiast panini od Green Fox, zyskujesz pewność, co do wysokiej jakości składników, bogactwa i oryginalności smaku. W ofercie znajdziesz też wiele innych propozycji dań na ciepło, które skradną Twoje serca i zaspokoją kubki smakowe. serwowanych na grillu elektrycznym.

Zapraszamy do współpracy!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *