Karczma Żółtodzioby (Hacjenda) – Słupia pod Bralinem

0 / 5 Średnia ocena: 2

Your page rank:

Słupia pod Bralinem to wieś w województwie wielkopolskim otoczona tzw. Kurzymi Górami. Tuż przy dawnej trasie prowadzącej z Warszawy do Wrocławia restaurację Hacjenda otworzył pan Mirek, postanawiając wykorzystać zdobyte za granicą doświadczenie. Lokal prosperował znakomicie, niestety budowa nowej autostrady w okolicy odwróciła dobrą passę pana Mirka. Hacjenda zaczęła przynosić straty, a na ratunek wyruszyła Magda Gessler.

Dane adresowe
Karczma Żółtodzioby
(dawniej Hacjenda)
Słupia pod Bralinem 75
63-642 Słupia pod Bralinem

OTWARTE
CAŁY TYDZIEŃ

Karczma Żółtodzioby – podsumowanie Kuchennych Rewolucji

Magda Gessler kolejny raz udowodniła, że zaangażowanie i ciężka praca są niezbędne do osiągnięcia sukcesu. Całkowita zmiana karty dań okazała się strzałem w dziesiątkę, goście byli zachwyceni smakiem podanych im potraw. Gdy po kilku tygodniach restauratorka ponownie pojawiła się w Karczmie pana Mirka, nie kryła dumy z efektów jej wysiłku. Rekomendacja była naturalnym zwieńczeniem jej wizyty w Słupi.

Nazwa przed Kuchennymi RewolucjamiHacjenda
Nazwa po Kuchennych RewolucjachKarczma Żółtodzioby
Wynik rewolucjiUdana
Status restauracjiCzynna
Odcinek1
Sezon19
Emisja w telewizji28 lutego 2019 r.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *