Your page rank:
Słupia pod Bralinem to wieś w województwie wielkopolskim otoczona tzw. Kurzymi Górami. Tuż przy dawnej trasie prowadzącej z Warszawy do Wrocławia restaurację Hacjenda otworzył pan Mirek, postanawiając wykorzystać zdobyte za granicą doświadczenie. Lokal prosperował znakomicie, niestety budowa nowej autostrady w okolicy odwróciła dobrą passę pana Mirka. Hacjenda zaczęła przynosić straty, a na ratunek wyruszyła Magda Gessler.
Dane adresowe
Karczma Żółtodzioby
(dawniej Hacjenda)
Słupia pod Bralinem 75
63-642 Słupia pod Bralinem
OTWARTE
CAŁY TYDZIEŃ
Karczma Żółtodzioby – podsumowanie Kuchennych Rewolucji
Magda Gessler kolejny raz udowodniła, że zaangażowanie i ciężka praca są niezbędne do osiągnięcia sukcesu. Całkowita zmiana karty dań okazała się strzałem w dziesiątkę, goście byli zachwyceni smakiem podanych im potraw. Gdy po kilku tygodniach restauratorka ponownie pojawiła się w Karczmie pana Mirka, nie kryła dumy z efektów jej wysiłku. Rekomendacja była naturalnym zwieńczeniem jej wizyty w Słupi.
Nazwa przed Kuchennymi Rewolucjami | Hacjenda |
Nazwa po Kuchennych Rewolucjach | Karczma Żółtodzioby |
Wynik rewolucji | Udana |
Status restauracji | Czynna |
Odcinek | 1 |
Sezon | 19 |
Emisja w telewizji | 28 lutego 2019 r. |